Lid worden?

Lid worden of meer informatie gewenst? Neem gerust contact op met 1 van de bestuursleden. Gegevens van hen zijn te vinden door te klikken op 'Contact', rechtsboven op deze pagina. Tevens zijn daar het inschrijfformulier en huishoudelijk reglement te vinden. 

Hieronder staan de contributie- en lesgelden die wij hanteren:

Contributie per jaar:

·  Vanaf 18 jaar: € 180,00 

·  Tot 18 jaar (opleidingsorkest en harmonieorkest):  € 120,00 

·  Tot 18 jaar (opmaat, opleidingsorkest en les): € 80,00

De contributie wordt betaald in 4 gelijke kwartalen. Een instrument kan ieder lid van de vereniging in bruikleen ontvangen. Deze dient door het lid goed onderhouden te worden. 


Lesgeld per jaar: 

- Leerlingen met een regulier instrument: € 460,00 *

- Blokfluitleerlingen: € 180,00 **

           *  Op basis van plusminus 40 lessen van 30 minuten per jaar

           ** Op basis van plusminus 38 groepslessen van 30 minuten per jaar

De vereniging draagt bij aan de leskosten, waardoor de kosten relatief laag kunnen blijven ten opzichte van muziekles bij een muziekschool of bij andere verenigingen. Muziekexamens, zowel de docent als de afname van het examen, worden door de vereniging vergoed. Eventuele lesboeken dienen leerlingen zelf aan te schaffen. 

 

'Méér Muziek in de Klas'

Muziekvereniging Prins Bernhard Emst is aangesloten bij 'Méér Muziek in de Klas'. Het doel van deze organisatie is structureel muziekonderwijs bieden aan alle 1,6 miljoen basisschoolkinderen in Nederland. Op woensdag 9 december 2020 werd om 19:00 uur het Muziek Akkoord Noord Veluwe ingeluid! Dit betekent dat alle basisscholen in de Noord Veluwe toewerken naar structureel muziekonderwijs. Wij werken hier als muziekvereniging dan ook graag aan mee! Lees meer over het Muziek Akkoord Noord Veluwe in het nieuwsbericht van 20 februari 2021 op deze website.