Lid worden?

Lid worden of meer informatie gewenst? Neem gerust contact op met 1 van de bestuursleden. Gegevens van hen zijn te vinden door te klikken op 'Contact', rechtsboven op deze pagina. Tevens zijn daar het inschrijfformulier en huishoudelijk reglement te vinden. 

Hieronder staan de contributie- en lesgelden die wij hanteren:

Contributie per jaar:

·  Vanaf 18 jaar: € 204,00 

·  T/m 17 jaar (opleidingsorkest en harmonieorkest):  € 136,00 

·  T/m de opmaat: € 92,00

De contributie wordt betaald in 4 gelijke kwartalen. Een instrument kan ieder lid van de vereniging in bruikleen ontvangen. Deze dient door het lid goed onderhouden te worden. 


Lesgeld per jaar: 

- Leerlingen met een regulier instrument: € 504,00 *

- Blokfluitleerlingen: € 196,00 **

           *  Op basis van plusminus 40 lessen van 30 minuten per jaar

           ** Op basis van plusminus 38 groepslessen van 30 minuten per jaar

De vereniging draagt bij aan de leskosten, waardoor de kosten relatief laag kunnen blijven ten opzichte van muziekles bij een muziekschool of bij andere verenigingen. Muziekexamens, zowel de docent als de afname van het examen, worden door de vereniging vergoed. Eventuele lesboeken dienen leerlingen zelf aan te schaffen. 

 

'Méér Muziek in de Klas' 

Muziekvereniging Prins Bernhard Emst is aangesloten bij 'Méér Muziek in de Klas'. Het doel van deze organisatie is structureel muziekonderwijs bieden aan alle 1,6 miljoen basisschoolkinderen in Nederland. In december 2020 werd het Muziek Akkoord Noord Veluwe ingeluid. Dit betekent dat alle basisscholen in de Noord Veluwe toewerken naar structureel muziekonderwijs. Wij werken hier als muziekvereniging dan ook graag aan mee. Ons meest recente project m.b.t. Méér Muziek in de Klas vond plaats in het najaar van 2023 bij basisschool de Sprenge in Emst.

De leden van de opmaat en het opleidingsorkest, oktober 2023