Start muzikaal seizoen 2019/2020

Na een zonnige zomer was het donderdag 22 augustus weer tijd om de muziekinstrumenten uit de koffers te halen. Traditiegetrouw starten we het seizoen met een marsrepetitie, voorbereidend op de Emsterfeestoptocht. Dit jaar kwam Omroep Gelderland naar Emst voor 'Zomer in Gelderland'. Wij waren gevraagd om mee te lopen met de parade. Dus stond we de volgende dag, vrijdag 23 augustus, klaar om live op televisie te komen. Een leuke ervaring en iedere muzikant heeft vast de uitzending terug gekeken om te kijken of je in beeld was. 

Zaterdagochtend waren we op tijd aanwezig bij de Hezebrink om voorop te gaan in de optocht. Vanwege het warme weer dit jaar in gilet en zonder pet. Ook had de concertcommissie weer gezorgd voor een mooie wagen en voldoende flyeraars. De wagen liet weten dat de vereniging dit jaar 80 jaar bestaat. Er werden flyers uitgedeeld om het concert 'Rock in Harmony' bekend te maken. Ook de jury werd blij van de wagen, want we werden beloond met de 2de prijs.

Na dit drukke weekend gaan we van start met het muzikale seizoen 2019/2020. Er start een nieuwe blokfluitgroep en ook is er dit jaar weer Sint op Mars. U kunt uw kind voor beide overigens nog aanmelden via jeugd@prinsbernhardemst.nl. Verder staan er al diverse leuke optredens en concerten gepland voor zowel het opleidings- als het grote orkest. Het opleidingsorkest trapt het seizoen af op 14 september tijdens de Culturele Pleinmarkt in Epe. Houdt onze website in de gaten voor alle activiteiten en optredens.