U kunt ons GRATIS sponsoren!

Doe u wel eens online aankopen? Lees dan vooral even onderstaande door.

Met SponsorKliks kunt u nu zelf een financiƫle bijdrage leveren aan muziekvereniging 'Prins Bernhard', zonder dat het u een cent extra kost!
Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en de muziekvereniging ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
Via de categorieƫn boven in het menu kunt u tevens bij diverse webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar onze vereniging. En nogmaals, het kost u niets extra!
Wilt u ons  ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat u voortaan uw online aankopen doet via de SponsorKliks-pagina van jouw club. Voor u een kleine moeite, voor ons betekend het directe inkomsten. Stelt u eens voor wanneer alle leden, bekenden en overige betrokkenen dit zouden doen?

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie stort Sponsorkliks op onze bankrekening. Of u nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of u gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, U betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com Sponsorkliks een commissie uit en profiteert wij hier hier direct van!  Vergeet dus niet om volgende keer eerst https://www.sponsorkliks.com/ te bezoeken.