Succesvolle Avond Rijwiel 4 Daagse

Nadat het vorig jaar een natte week was tijdens de ARV beloofde het dit jaar een zonnige week te worden. Mede hierdoor trok de ARV veel deelnemers, op donderdagavond zelf meer dan 150! Veel inwoners uit Emst, maar ook vakantiegangers wisten de start bij de Hezebrink te vinden. Er waren elke avond weer mooie routes uitgezet, met keuze uit 15 of 30km. Er werd elke avond een andere richting op gefietst en zo werd het een afwisseling van bos, heide of water. Donderdagavond, de laatste avond, stonden de Heuischudders klaar om alle fietsers muzikaal binnen te halen. Voor iedere deelnemer was er een anemoon van Boeketterie de Anemoon en kon er een ijsje gekocht worden bij de wagen van ijssalon Gustoso. Er kan terug worden gekeken op een mooi en goed georganiseerde ARV.

Vele jaren hebben Dick en Henny zich ingezet als vrijwilliger voor de AVR, maar nu hebben zij aangegeven dat het tijd is om het stokje door te geven. Door de vele positieve geluiden die we afgelopen week hebben ontvangen, zouden we graag de ARV ook volgend jaar weer willen organiseren, maar dit kan niet zonder vrijwilligers. Vind jij/u het leuk om een aantal avonden bij het inschrijfbureau te zitten? Of een route willen uitzetten? Neem dan contact op met 1 van de bestuursleden van de muziekvereniging. Zij verwijzen jou/u dan door naar de juisten mensen. Ook zijn we op zoek naar verkeersregelaars. Dit kan voor 1 of meerdere avonden.


Dick en Henny, bedankt voor jullie inzet de afgelopen jaren! Ook een dank aan alle andere vrijwilligers en sponsors van de Avond Rijwiel4Daagse!