Slagwerkgroep

De slagwerkgroep van de vereniging staat onder leiding van Jos van Elburg. Jos verzorgt eveneens de individuele slagwerklessen aan leerlingen.

Slagwerkgroep

De enthousiaste meiden en jongens van de slagwerkgroep repeteren wekelijks met de slagwerkgroep. Er worden naast de marsen ook andere bekende muziekstukken gespeeld waar verschillende slagwerkinstrumenten bij gebruikt worden. Denk hierbij aan de diverse melodische slagwerkinstrumenten, maar ook trommels en emmers. De dynamiek wordt door de slagwerkers ook volledig gebruikt. Naast de concerten die gegeven worden wordt er ook deelgenomen aan festivals. De slagwerkers kom je ook op straat tegen voor het orkest.

Lijkt het je leuk of heb je altijd al willen drummen, kom dan eens kijken bij een repetitie op maandagavond. Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met Edwin Beumer.

De slagwerkgroep repeteert wekelijks op maandagavond van 19.30 uur tot 20.30 uur. De repetities vinden plaats in dorpshuis 'de Hezebrink' in Emst. Kom je ook een keer de stokken vasthouden?